Oldalunkon a  felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat (sütiket) alkalmazunk. A honlapunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszed. Adatkezelési tájékoztató
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

rólunk

rólunk

Az N-SPEC-O Kereskedelmi Zrt. teljesen magyar magánszemélyek tulajdonában álló társaság. 

Társaságunk fő tevékenysége: termékek nagykereskedelme. Ezen belül az villamossági és elektronikai alkatrészek kis és nagykereskedelme. 

Társaságunk adatai:
N-SPEC-O Kereskedelmi Zrt.
H-1047, Budapest, Labdarúgó utca 19.
Cégjegyzékszám: Cg.01-10-047643
Cégbíróság megnevezése: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Elérhetőség: (e-mail cím): info@villanykapcsolo.com

Weboldal: www.villanykapcsolo.com
Telefonszám: +36-20-232-2898

Fax: +36-1-784-03-54
Adószám: 22954794-2-41

Közösségi adószám: HU22954794

Bankszámla számunk: 12010422-01560704-00100006

 

Villanykapcsoló webáruház dekoratív ötletekkel

Időről időre elérkezettnek látjuk az alkalmat arra, hogy felújítsuk lakásunkat, kisebb vagy nagyobb átalakításokat végezzünk rajta, szükségletek vagy igények alapján. Szükséglet lehet például a nyílászárók cseréje, ha azok már régiek és télen túl sok meleg távozik rajtuk keresztül. Vannak azonban olyan felújítási lépések, amelyek nem szükségesek, de általuk jobban érezzük magunkat az otthonunkban. Ilyen lehet egy új falszín kiválasztása, vagy mondjuk kisebb díszítő elemek beszerelése. Az általunk működtetett villanykapcsoló webáruház számos lehetőséget kínál apró, mégis nagyon hangulatos felújítási lépésekre. Cserélje le például a megunt, kopott villanykapcsolókat és dugaljakat valami igazán egyedi, dekoratív elemekre! Nálunk számos megoldást talál erre, ugyanis webáruházunk a visszafogott pasztellszínű villanykapcsolóktól kezdve, a rusztikus fautánzat elemeken keresztül, az egészen modern, fémszínű, illetve különböző kihívó színekben pompázó villanykapcsolókig, nagyon széles palettát kínál ezen a téren. Mi is tenne hangulatosabbá, modernebbé egy fehér falat, mint mondjuk a szoba domináló színeivel összhangban lévő színes villanykapcsoló? 

Mindezt pedig nem feltétlenül a megszokott egy-, kétgombos kivitelezésben, hanem mondjuk a rendkívül energiatakarékos fényerőszabályzós formában, vagy pedig érintő érzékelős kivitelezésben. Webáruházunk arra törekszi, hogy a vásárlók igényeit teljes mértékben kielégítsük és minden elképzelésnek megfelelő elemeket tudjunk biztosítani az érdeklődőknek. Ezért alakítottuk ki úgy a kínálatot, hogy a visszafogottabb megoldások kedvelői, a modern lakások tulajdonosai és a merészebb, extravagánsabb beállítottságú személyek is egyaránt megtalálják a webáruházunk kínálatában a megfelelő termékeket. Tekintse meg ajánlatunkat, böngésszen bátran a különböző világítástechnikai eszközeink között és ha kínálatunk elnyerte tetszését, rendelje meg a szükséges darabokat, hogy a felújítás során lakásának új arculatot adjon, az érkező vendégek pedig csodálkozhassanak kivételes ízlésén!